Ah, bucuria noului început!


Gata! Noul An a venit, toate sărbătorile au trecut și de astăzi deschidem o carte nouă cu 365 de pagini ce așteaptă să fie scrise cu povestea ta! Ce ai scrie în fiecare zi, ce poveste ai compune? E foarte interesant să urmăresc atunci când pregătesc webinarele în cadrul comunității oamenilor activi de la serviciu, când văd un potențial speaker și vin cu propunerea să participe în acest rol. Majoritatea dintre ei nu știu despre ce ar vrea să vorbească, care ar fi povestea lor. De ce noi tindem să ne diminuăm rolul nostru în viață și să credem că e necesar să fii o persoană notorie, cu fapte extraordinari de mari pentru a putea să-ți spui povestea?


În anii care au fost am completat multe pagini cu poveștile mele. Aș putea să povestesc cu orele, ba mai mult să scriu și o carte. La sigur va avea un cititor, pe mine.Ce poveste aș vrea să scriu pentru anul care vine?


Simt că va fi un an important pentru mine, un an în care va trebui să mă redescopăr și, totodată, un an al acceptării condiției mele fizice, după intervenția pe care am avut-o, să accept pentru moment că fizic nu sunt ceea ce am fost și că tot ce vreau să fac va trebui să fac într-un regim mai lent. Este important să nu mă opresc. Indiferent de ritmul cu care aș merge, important este să merg înainte. Cu siguranţă, în 355 de zile rămase din 2021 voi fi mai aproape de ceea ce îmi doresc.


Va fi un an în care mi-am propus să găsesc întrebările la „de ce”-urili mele. Vreau să trăiesc un an autentic, de aceea în fiecare lună mi-am propus să răspund sincer la o întrebare. Ştii şi tu genul acela de întrebări care sunt incomode, pe care noi le evităm deoarece ne temem de răspunsurile pe care le putem primi. Și da, întrebările deja sunt pregătite din timp și alipite în carnetul meu de notițe. În așa fel nu voi avea ocazia să evit sau să uit această decizie. Dacă anii trecuți au fost despre toți, anul acesta va fi despre mine. Vreau să mă înțeleg mai bine pe mine, ce simt, cum gândesc, ce într-adevăr î

mi doresc. Grija de sine va fi laitmotivul ce îmi va guverna anul. Și nu e doar un cuvânt, m-am asigurat ca acest cuvânt să fie transpus în acțiuni.


Vreau să continui să scriu pentru mine, pentru toți cei care se inspiră și găsesc utile articolele publicate. Vreau să am suficientă putere și maximă concentrare să fac ce e important pentru mine, pentru familia mea, fără să mă gândesc ce va spune lumea despre deciziile și alegerile mele. Vreau să fiu împăcată cu alegerile pe care le voi face. Vreau să fiu împăcată cu mine. Fiindcă, atunci când ești împăcat cu tine însuți poți răsturna munții.


Și un lucru care îmi doresc în acest an e să mă bucur de el, de tot ce îmi oferă, să zâmbesc mai mult, să fac acele lucruri care mă fac fericită.


Ah, bucuria noului început! Deși nimic nu mai pare sigur, în primele zile ale anului mi-am setat obiectivele mele pentru anul 2021 și știu că pentru a le realiza am nevoie să dedic timp suficient pentru planificare. Așa că m-am asigurat că lucrurile sunt bine puse în agenda mea. Eu sunt gata să lucrez la obiectivele mele, sunt gata să-mi scriu povestea. Dar tu?


Cum va fi 2021? Nu știu, nu știu ce ne rezervă viitorul, dar știu că clipa de AICI și de ACUM imi aparține mie și eu decid ce fac cu ea.


Îți doresc și ție să ai un an în care scrii cea mai frumoasă poveste a ta și cel mai important e ca această poveste să scoată la suprafață cea mai bună versiune a ta!


Deci, care este primul lucru pe care îl faci pentru tine în anul acesta?


Ce zici să păstrăm legătura? Mă poți vizita pe celelalte spații virtuale, Facebook sau Instagram

DSC_9938.jpg

Salut, mulțumesc că ai trecut pe aici!

Sunt Cristina,

 

Acesta este spațiul meu virtual (bine, pe lângă celelalte platforme sociale) unde scriu despre lucruri interesante ca evoluție personală, recomandări cum să fii mai activ, mai productiv, cum să-ți organizezi și planifici timpul, impresii despre cărțile citite, pasiunile și hobby-urile mele. Dacă rezonezi cu mine atunci te invit să mă descoperi  mai aproape și să descoperi ceea despre ce scriu!

Vreai o doză zilnică de inspirație și motivație?

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram