Sesiune individuală de coaching+Bonus

Preț

600 lei

Durata

60 min

Sesiune de coaching individuală

Un proces de coaching este un parteneriat, între tine și un Coach, prin care te ajut să te reDescoperi pe tine, să reDescoperi potențialul tău și puterea ta interioră, înlăturând din calea ta blocajele care te limitează. Te voi ghida pe traseul autocunoașterii și transformării, iar pe acest traseu îți vei înțelege poziția în care te afli, care sunt dorințele tale și obiectivele tale autentice și ce pași concreți trebuie să faci pentru a ajunge acolo.

Insă, oricât de tare și-ar dori un Coach ca tu să reuşeşti, fără implicarea și disciplină din partea ta, procesul nu va funcționa și rezultatele se vor lăsa așteptate. Un Coach-ul e un însoțitor, un ghid. Însă capitanul vasului ești tu.

Procesul de coaching e personalizat în funcție de ceea ce îți dorești, de necesitățile tale și de ritmul tău. În cadrul unei ședințe de coaching ne vom focusa pe un singur obiectiv pentru a obține rezultate maxime. Un obiectiv mai complex s-ar putea să necesite mai multe ședințe de coaching. Numărul necesar de ședințe va fi stabilit împreună. Ce recomand însă, este să existe o pauză de cel puțin 7-10 zile între ședințe astfel încât informația să se așeze, tu să o poți procesa și să ai timp să faci ce ți-ai asumat și te ai angajat că vei face.

Sesiunile au loc on-line astfel îți va da flexibilitate să le faci de oriunde, însă un loc retras este recomandabil.

Sunt aici la un click distanță pentru o programare.

Ce spun persoanele care au trăit experiența unei sesiuni de coaching

Sesiune de coaching cu Cristina a fost magică, ușoară și eliberatoare. Cel mai valoros pentru mine a fost faptul că am fost asculatată și am avut libertatea de a vorbi fără frică de a fi judecată.
 
Mie mi-a placut totul și iți urez realizări strălucitoare pe viitor pentru că simt că faci coaching cu multă dăruire.

Tatiana B.

Descoperire, înțelegere și acceptare sunt trei cuvinte cheie caracterizează sesiunea noastră de coaching.. Timpul petrecut în sesiune mi-a oferit oportunitatea de a conștientiza faptul că pentru a fi în armonie cu mine însămi e necesar să iau decizii în dependență de principiile și valorile mele. Astfel, am reușit să descopăr acestea, să le înțeleg, să le accept și să învăț a le iubi. Atmosfera creată de către coach este una prietenoasă. De asemenea, prin intermediul răspunsurilor primite de coach am înțeles că sunt ascultată și respectată. Aceste elemente m-au determinat să am încerdere în coach-ul meu, Cristina Sotnic, și să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivul setat la începutul sesiunii.

Ana U.

BONUS - WorkBook cu exerciții practice care te ajută să găsești răspunsul la întrebarea "Ce este important pentru mine?"