Marathonul Clarității

Preț

TBD

Durata

Sesiune de coaching individuală

Ce spun persoanele care au trăit experiența unei sesiuni de coaching

Sesiune de coaching cu Cristina a fost magică, ușoară și eliberatoare. Cel mai valoros pentru mine a fost faptul că am fost asculatată și am avut libertatea de a vorbi fără frică de a fi judecată.
 
Mie mi-a placut totul și iți urez realizări strălucitoare pe viitor pentru că simt că faci coaching cu multă dăruire.

Tatiana B.

Descoperire, înțelegere și acceptare sunt trei cuvinte cheie caracterizează sesiunea noastră de coaching.. Timpul petrecut în sesiune mi-a oferit oportunitatea de a conștientiza faptul că pentru a fi în armonie cu mine însămi e necesar să iau decizii în dependență de principiile și valorile mele. Astfel, am reușit să descopăr acestea, să le înțeleg, să le accept și să învăț a le iubi. Atmosfera creată de către coach este una prietenoasă. De asemenea, prin intermediul răspunsurilor primite de coach am înțeles că sunt ascultată și respectată. Aceste elemente m-au determinat să am încerdere în coach-ul meu, Cristina Sotnic, și să lucrăm împreună pentru a atinge obiectivul setat la începutul sesiunii.

Ana U.

BONUS - WorkBook cu exerciții practice care te ajută să găsești răspunsul la întrebarea "Ce este important pentru mine?"