DSC_0061.jpg

Bine ai venit!

Sunt Cristina Sotnic

 

 

Practitioner Coach, Project Manager și parteneră de gândire a femeilor, care se simt copleșite, epuizate, stresate din necesitatea de a le reuși pe toate și blocate în propriile vieți. Le ajut să-și găsească propria definiție a fericirii astfel găsindu-și echilibrul, pacea interioară și o mai multă flexibilitate de a trăi viețile pe care să le iubească. 

Cu o experiența profesională de 16 ani în cele mai mari companii financiar-bancare, dintre care 5 ani în Managementul de Proiecte, gestionând proiecte mici până la complexe, coordonând echipe mici și mari, pasionata de dezvoltare personala, mintea umană, mindfulness, slow living, viața conștientă și viața cu sens.  

 

Depășirea propriilor mele lupte cu echilibrul dintre viața profesională, viața de familie și o viața personala, în încercarea  de a le reuși pe toate, fapt ce mi-a cauzat mult stres, burnout, anxietate și probleme de sănătate, m-a inspirat să devin un Coach care încurajează și susține femeile să trăiască viețile în care să se simtă echilibrate și focusate pe ce este important pentru ele, să se reDescopere, să se conecteze cu ele și să-și găsească puterea interioară ca să pășească cu încredere în viitorul său. Și mergând spre viitorul său să se simtă încrezătoare, împlinite și fericite.

Printr-o experiență personală și foarte neașteptată care a avut loc în anul 2020, viața mi-a adus o lungă pauză la pat, timp prin care am avut ocazia să mă conectez cu mine. Iar prin această conectare  am descoperit că de fapt treceam prin viață ca frunza în bătaia vântului, eram deconectată de mine, deoarece eram prea ocupată cu de toate ca să am timp pentru conectare cu mine și cu cei dragi mie și nu eram pe deplin fericită, când avem o mulțime de motive să fiu. Paradoxal, cea mai fericită m-am simțit atunci când am fost țintuită la pat.

 

Și din acel moment am devenit curioasă de propria persoană, de cine sunt eu și pasionată de propria mea fericire și am descoperit viața cu sens, care mi se potrivește, în care fac alegeri conștiente, aliniate cu cine sunt eu și ce e important pentru mine. Am citit cărți, am căutat practici și instrumente, m-am înscris la o școală de coaching și totul pentru a înțelege cine sunt eu și cum pot să mă aliniez cu valorile mele și să trăiesc o viață pe care să o iubesc. Iar atunci când mă voi uita înapoi spre viața mea să zic că am trăit și am fost fericită.

 

Iar astăzi vin să ghidez femeile, pentru care fericirea lor este o prioritate, prin ședințe de coaching 1:1 și program de coaching combinat cu instrumente practice, activități de mindfulness și autocunoaștere. Le ofer spațiu ca să se cunoască mai bine și le însoțesc pe drumul evoluției personale pentru a le ghida să trăiască aliniat cu valorile sale și să strălucească așa cum doar ele o pot face. Sunt convinsă că pentru a avea succes în orice domeniu, este necesar să strălucim mai întâi la nivel personal.

Ce te va determina să mă vezi ghidul tău în această călătorie?

Metoda mea este unică pe piață prin strucutra în 6 pași ce reprezintă un proces complet de coaching. În ea combin, în mod autentic, empatic și optimist abilitățile de coaching, practici de mindfulness și autocunoaștere, consultanță și mentorat în managementul timpului, managementul resurselor, organizare activități


În timp ce navigăm prin ape neexplorate, ne vom confrunta cu o mulțime de incertitudine. Călătoria nu va fi ușoară la început, dar va fi una care se va merita. Vom căuta să găsim modalități de a transforma temerile în curaj, îndoielile în oportunitate, procrastinarea și amânarea în acțiune. Voi fi aici să te ajut să reflectezi la locul în care te afli în prezent în realitatea ta și vom explora împreună starea viitoare la care dorești să ajungi.

Te voi ajuta să-ți activezi potențialul dintr-un loc de fericire și bunăstare. O practică dezvoltată cu prezență, empatie și fără judecată. În ședințele de coaching îmi aduc energia, empatia și optimismul și ne vom focusa pe ridicarea conștientizării proprii, pe obținerea de claritate și descoperirea propriei definiții a fericirii. Vom identifica credințele limitative și tiparele care nu-ți mai servesc pentru a duce o viață mai împlinită. Iar în final vei obține:

- Claritate și libertate
- Încredere și curaj

- O viață cu sens

- Propria definiție a fericirii


Scopul meu este să te provoc, să te susțin și să te ghidez ca să obții claritate asupra situației tale curente, să-ți dai seama de ceea ce te împiedică și limitează. Scopul meu este să-ți dau instrumente care să te ajute chiar și atunci când eu nu voi fi alături.

Iar de la tine se cere prezență, angajare în proces și disciplină. De la aceste trei depind rezultatele finale.

 

Fie că dorești să profiți la maximum de viața personală, de carieră sau de afaceri, m-aș bucura să-ți fiu parteneră de gândire și ghidul tău spre a-ți  transforma viața aplicând pași mici și simpli către o viață mai fericită și una pe care să o iubești.

Bucură-te, zâmbește, trăiește și nu uita: fericirea necesită curaj!

Ce spun clienții

- Sorina -
 

Să vorbești cu Cristina e ca și cum ai începe în sfârșit să auzi o muzică uitată, a ta proprie, care a fost mult timp înăbușită de un asurzitor concert de rock... Eram pe punctul, când nu înțelegeam ce contează azi cu adevărat pentru mine și care decizie e cea, care-mi va aduce nu doar o direcție în viață, dar ce e mai presus de toate - sentimentul că merg Acasă, spre cea care sunt eu. Cu vocea ei calmă - ca a unei harpe, pe bune! - am fost ajutată să-mi ascult muzica valorilor, dar și să abordez senzațiile negative trăite în corp, când am accesat gândurile limitative. Abil și profesionist, m-a ajutat să le dau nume, să le depășesc și să mă bucur de notele melodioase ale celor mai lăuntrice strune. Cristina, merci nespus! Tocmai te-ai ales cu o ascultătoare fidelă a muzicii pe care o scrii!